×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter tolv raka vinster — Fnatics segersvit bruten av Gambit Esports

1
Freddy "KRiMZ" Johanssons mannar räckte inte till mot världsfyran.
Det blev ingen skrällöppning för Fnatic i IEM Winter. Laget var chanslösa mot världsfyran Gambit Esports och förlorade med 9-16 på Ancient.


Fnatics nyförvärv Owen "smooya" Butterfield var med sina 20 kills lagets dödligaste spelare framför Ludvig "Brollan" Brolin som skrapade ihop 16 kills. Bäst på servern var Gambits veteran Abay "HObbit" Khassenov som avslutade matchen med 27 frallor.

Förlusten innebär att Fnatics tolv matcher långa segersvit är bruten. Detta var visserligen inte helt oväntat då Gambit är en av de stora favoriterna till att ta hem hela turneringen.

För Fnatic väntar nu en tuff resa i grupp B:s lower bracket. I lagets första lower bracket-match, som är schemalagd att spelas imorgon, möter Fnatic ENCE Esports som förlorade sin öppningsmatch mot Virtus.pro med 17-19 på Ancient.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Dreamhack/Twitch

Vilket lag går längst i IEM Winter 2021?

714 personer har röstat

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..