×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Astralis i arena-vrålande vinst — Faze Clan fick dansk skalle

2
Olof "olofmeister" Kajbjer och kamraterna i Faze blev utslagna ur slutspelet av Astralis i Blast Premier Fall.
Förhandsfavoriterna Astralis besegrade Faze Clan med 2-1 på hemmaplan efter berg-och-dalbanan av en match avslutades.


Startskottet mellan lagen tog plats på Mirage där Astralis inledde bombastiskt med 6 raka rundor innan Faze kunde få sin första. Efter 12-3-halvleken för danskarna fick Faze fart och lyckades plocka runda efter runda innan Astralis kunde ta tillbaka spelet och avsluta med 16-10.

Astralis nyförvärv Benjamin "blameF" Bremer tog första kartan med storm med hela 30-12 i KD samt 1.73 i HLTV-rating tillsammans med Kristian "k0nfig" Wienecke och Philip "Lucky" Ewald kort därpå med 20 frags var.

Matchens andra karta spelades på Nuke och Faze var dominerande med 5 raka rundor innan Astralis kunde plocka en enda. Efter 11-4 på T-sidan för Faze lyckades de vid sidbytet knappa in ytterligare rundor och avsluta med dominanta 16-5-vinsten.

Håvard "rain" Nygaard var knivskarp och bäst i laget på Nuke med en 26-10 KD-rating samt en 2.04 HLTV-rating. Duellerna norrmannen tog på avstånd var många gånger avgörande för lagets starka vinst på kartan.

Matchen avgjordes på Dust2 där danskarna såg mycket bekväma ut med k0nfig på fronten. Halvleken inleddes med 11-4 för Astralis och såg ut att vända när Olof "olofmeister" Kajbjer sparkade igång men nekades när danskarna avslutade med 16-9-vinsten.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..