×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Faze Clan överlever ännu en dag — besegrar BIG

1
BIG hade ingen chans mot Finn "karrigan" Andersens mannar.
Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan klarade dagens avgörande match mot BIG. Laget vann med 2-0 i kartor mot tyskarna som aldrig var riktigt nära att hota.

Nu väntar ytterligare en match i kväll då Faze Clan ställs mot de stora hemmafavoriterna i Astralis. Den matchen är schemalagd att starta klockan 19:30 ikväll.


Matchen inleddes på BIGs kartval Dust2. Efter en jämn första halvlek kunde Faze-duon Russel "Twistzz" Van Dulken och Håvard "rain" Nygaard leda Faze Clan till en 16-11-vinst efter en stark T-sida på kartan.

Inferno följde i princip samma utveckling som Dust2 på så vis att lagen höll jämna steg i den första halvleken följt av Faze Clan-dominans i den andra. Finn "karrigan" Andersen eldades på av hemmafansen och var med sina 23 kills bäst på servern när Faze tog en bekväm 16-9-seger.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..