×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis-stjärnan kraftigt sjuk under derbyt: "Spydde så mycket att jag knappt kunde prata"

1
Astralis lyckades besegra Ninjas In Pyjamas trots att Benjamin "blameF" Bremer mådde uruselt under matchen.
Det blev en tung förlust för Ninjas in Pyjamas i svenskarnas öppningsmatch i Blast Premiers höstfinaler. Laget förlorade det nordiska derbyt mot Astralis med 0-2 i kartor.

Efter matchen avslöjade Astralis nyförvärv Benjamin "blameF" Bremer att han under matchen mådde uruselt. "Jag spydde så mycket före, under och efter matchen att jag knappt kunde prata eller se genom mina tårar", skrev 24-åringen på Twitter efter matchen. "Fortfarande glad att mitt lag backade mig och jag gjorde mitt bästa".


Trots spelarens problem lyckades blameF prestera riktigt bra på servern. Med sina 49 kills var han matchens näst bästa fragger bakom lagkamraten Kristian "k0nfig" Wienecke.

Astralis spelar sin upper bracket-semifinal ikväll mot Team Vitality. Det har inte kommit någon information om spelarens hälsa men förhoppningsvis mår han bättre idag.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..