×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Första ödesmatchen för NIP — här är alla dagens matcher i Blast Premiers höstfinaler

1
Efter den inledande förlusten mot Astralis kämpar NIP idag för att inte komma sist i turneringen.
Äntligen kommer matcher att spelas inför publik i Royal Arena. Här är de första publikmatcherna i Blast Premiers höstfinaler.


Olof "olofmeister" Kajbjer förlorade den tighta öppningsmatchen mot Heroic och behöver nu vinna mot BIG för att undvika sistaplatsen i turneringen. Under höstsäsongen har Faze vunnit fyra raka kartor mot BIG och är därför stora favoriter i matchen.


Våra svenska hjältar i Ninjas in Pyjamas ställs mot krislaget Team Liquid i morgondagens ödesmatch. Liquid skakas av interna konflikter och hade det väldigt tufft i sin inledande match mot Team Vitality.

Samtidigt lyckades inte NIP imponera i sin förlust mot Astralis. Det, kombinerat med det faktum att Liquid tidigare i höst städade av NIP med 2-0 i kartor i ESL Pro League gör att det inte går att ta ut någon svensk seger i förskott.

Astralis vs. BIG/Faze Clan
I kvällens sista match ställs ett av hemmapublikens stora hopp Astralis i en avgörande match mot vinnaren i matchen mellan BIG och Faze Clan. Oavsett vilket lag Astralis ställs mot kan vi nog räkna med en fantastisk stämning i arenan då danskarna spelar inför hemmapublik för första gången sedan sedan innan pandemin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..