×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Navi klara för upper bracket-final — besegrar Heroic efter jämn batalj

2
Världsettan höll för favoritskapet och besegrade hemmahoppet Heroic med 2-1 i kartor.
Natus Vincere vann till slut kvällens upper bracket-semifinal mot Heroic. Matchen slutade 2-1 i kartor efter tre jämna bataljer.

Vinsten innebär att Navi spelar upper bracket-final på lördag. Där ställs världsettan mot vinnaren i kvällens möte mellan Team Vitality och Astralis. För Heroic väntar istället en tuff resa i turneringens lower bracket.


Navi öppnade öppnade matchen starkast och kunde ta hem Heroics kartval Inferno med 16-11. Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Denis "electronic" Sharipov var båda tongivande på kartan och stod för 22 respektive 25 kills.

På Mirage fortsatte s1mple att briljera, men Heroic lyckades ändå vinna flest rundor. Navi hade en stark period som CT i andra halvleken där lagen vann nio rundor i rad men Heroic höll med nöd och näppe undan världsettan och säkrade kartan med 16-14.

I den första halvleken på Overpass var Navis CT-sida ruggigt stark och laget gick till halvtidsvila i ledning 5-10. Heroic vann inledde andra halvlek med att ta hem fem raka rundor och kvittera men därefter gasade Navi iväg till en 16-12-vinst. Precis som i tidigare kartor var det s1mple som stack ut på kartan.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..