×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Upper bracket-semifinaldags i Köpenhamn — här är dagens matcher

1
Gårdagens vinnarlag ställs mot varandra i dagens Blast Premier Fall Finals-matcher.
Efter gårdagens inledningsmatcher är det idag dags för gårdagens vinnare att ställas mot varandra i upper bracket-semifinaler. Här är dagens två toppmöten.


Först ut är storfavoriterna och Major-vinnarna Natus Vincere mot hemmalaget Heroic. Navi inledde turneringen med en bekväm 2-0-vinst mot BIG där lagets stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev för en gångs skull inte toppade scoreboarden. Istället var det Valeriy "b1t" Vakhovskiy som gjorde mest skada i segern mot tyskarna.

Heroic vann också sin inledande match med 2-0, men fick kämpa för sin seger mot Faze Clan. Laget visade prov på starkt psyke på Nuke då man vände 6-12-underläge till vinst med 16-13.


I dagens andra match ställs Frankrikes starkaste femma mot Danmarks största lag. Båda lagen är i en ombyggnadsfas där Astralis kommit längst och faktiskt genomfört sina ändringar. Vad gäller Vitality så är det just de Astralis-spelare som kommer att lämna det danska laget som uppges stå högst upp på önskelistan.

Vitality-stjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut var, i vanlig ordning, fenomenal i lagets seger mot Faze Clan. På motsvarande sätt bar Astralis nyförvärv Kristian "k0nfig" Wienecke sitt lag i 2-0-segern mot Ninjas in Pyjamas.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..