×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Upper bracket-semifinaldags i Köpenhamn — här är dagens matcher

1
Gårdagens vinnarlag ställs mot varandra i dagens Blast Premier Fall Finals-matcher.
Efter gårdagens inledningsmatcher är det idag dags för gårdagens vinnare att ställas mot varandra i upper bracket-semifinaler. Här är dagens två toppmöten.


Först ut är storfavoriterna och Major-vinnarna Natus Vincere mot hemmalaget Heroic. Navi inledde turneringen med en bekväm 2-0-vinst mot BIG där lagets stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev för en gångs skull inte toppade scoreboarden. Istället var det Valeriy "b1t" Vakhovskiy som gjorde mest skada i segern mot tyskarna.

Heroic vann också sin inledande match med 2-0, men fick kämpa för sin seger mot Faze Clan. Laget visade prov på starkt psyke på Nuke då man vände 6-12-underläge till vinst med 16-13.


I dagens andra match ställs Frankrikes starkaste femma mot Danmarks största lag. Båda lagen är i en ombyggnadsfas där Astralis kommit längst och faktiskt genomfört sina ändringar. Vad gäller Vitality så är det just de Astralis-spelare som kommer att lämna det danska laget som uppges stå högst upp på önskelistan.

Vitality-stjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut var, i vanlig ordning, fenomenal i lagets seger mot Faze Clan. På motsvarande sätt bar Astralis nyförvärv Kristian "k0nfig" Wienecke sitt lag i 2-0-segern mot Ninjas in Pyjamas.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..