×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Transferrykte: G2 och Navi förhandlar om supertalangen — kan bli miljonaffär

2
Natus Vinceres stortalang Ilya "m0NESY" Osipov kan vara på väg till G2 Esports.
För en vecka sedan briserade nyheten att Natus Vincere transferlistat sitt 16-årige storlöfte Ilya "m0NESY-" Osipov. Nu kommer rapporter om att talangen kan vara nära en flytt till G2 Esports.

Det är den ryska CS-veteranen Alexey "OverDrive" Birukov som på sin Twitter skriver att de båda lagen ska föra diskussioner om spelaren. Enligt OverDrive ska priset för 16-åringen vara mer än 200 000 dollar (~1,8 miljoner kronor).


Om affären blir av skulle det innebära ett stort kliv för m0NESY som skulle gå från Navis akademilag rakt in i en av världens starkaste femmor. I en intervju med HLTV förra veckan menade m0NESY att han känner sig redo för att spela med de bästa.

I den senaste säsongen av Weplay Academy League var m0NESY en av de bästa spelarna. Trots sin ringa ålder var han turneringens näst starkaste spelare baserat på HLTV-rating.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Weplay/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..