×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Transferrykte: G2 och Navi förhandlar om supertalangen — kan bli miljonaffär

2
Natus Vinceres stortalang Ilya "m0NESY" Osipov kan vara på väg till G2 Esports.
För en vecka sedan briserade nyheten att Natus Vincere transferlistat sitt 16-årige storlöfte Ilya "m0NESY-" Osipov. Nu kommer rapporter om att talangen kan vara nära en flytt till G2 Esports.

Det är den ryska CS-veteranen Alexey "OverDrive" Birukov som på sin Twitter skriver att de båda lagen ska föra diskussioner om spelaren. Enligt OverDrive ska priset för 16-åringen vara mer än 200 000 dollar (~1,8 miljoner kronor).


Om affären blir av skulle det innebära ett stort kliv för m0NESY som skulle gå från Navis akademilag rakt in i en av världens starkaste femmor. I en intervju med HLTV förra veckan menade m0NESY att han känner sig redo för att spela med de bästa.

I den senaste säsongen av Weplay Academy League var m0NESY en av de bästa spelarna. Trots sin ringa ålder var han turneringens näst starkaste spelare baserat på HLTV-rating.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Weplay/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..