×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Natus Vincere krossar BIG — tyskarna chanslösa

2
Det blev en lätt första match för Natus Vincere i Blast Premier Fall Finals.
Richard "Xizt" Landström och hans mannar i Heroic kommer att ställas mot Natus Vincere på torsdag. Detta efter det ryska laget krossat BIG med 2-0 i kartor.Allt startade på tyskarnas kartval, Mirage. Om man såg på matchen såg det istället ut som det motsatta. BIG lyckades endast vinna två rundor under den första halvleken. På sin CT-sida kunde dubblera detta och tog två rundor till. Mer än så fick de inte, 16-4 till Navi.

Näst på tur var Navis bästa karta, Nuke. Laget som varit obesegrade på kartan sedan maj startade bra på den anfallande sidan och fick med sig åtta rundor till sidbytet. Väl där så började BIG komma tillbaka lite. Men Navi var för starka och stängde kartan med 16-11.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..