×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

k0nfigs känga mot Ninjas In Pyjamas nyförvärv: "Märkte honom inte"

1
Det blev en tuff första match för Patrick "es3tag" Hansen i Ninjas In Pyjamas. Någon som påpekar detta är Astralis-spelaren Kristian "k0nfig" Wienecke.
Astralis nyförvärv Kristian "k0nfig" Wienecke berättar för Dexerto efter matchen mot NIP att es3tags start inte var den bästa.

— Ärligt talat märkte jag honom inte. Jag tror att han måste lära sig svenska. Det är nog mycket för honom att gå till ett svenskt lag och lyssna på svenska calls, det är förmodligen förvirrande för honom.

Det ser ut som en större rivalitet mellan NIP och Astralis. Just nu spelar två två före detta Astralis-spelare i svensklaget. Detta är något som k0nfig gillar.

— Jag gillar rivaliteter. Jag gillar att spela mot dev1ce, vi har lite av en rivalitet men är goda vänner utanför servern.

Astralis vann matchen mot NIP och fortsätter därmed turneringen redan idag mot Team Vitality.


2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..