×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter LNZ:s nedflyttning — talangen får lämna NIP-akademin

1
Oliver "debo" Hallel får inte fortsätta i Young Ninjas.
Under förra veckan meddelade Ninjas in Pyjamas att laget gör ändringar i sin femma. Patrick "es3tag" Hansen presenterades som ny spelare och i samma veva flyttade laget ned den svenska stortalangen Linus "LNZ" Holtäng tillbaka till akademilaget Young Ninjas.

I och med att LNZ flyttas ned till akademilaget väljer NIP att avsluta Oliver "Debo" Hallels provspel i laget. 19-åringen anslöt till Young Ninjas i slutet av september för att ersätta bänkade Tim-Matthews "Mann3n" Isak.

Under gårdagen meddelade debo på Twitter att han nu letar efter ett nytt lag att spela med. "Jag har bara bra saker att säga om grabbarna", skriver debo om sina forna lagkamrater i Young Ninjas.


Ninjas In Pyjamas talangscout Fredrik "JAEGARN" Kempf valde att rekommendera spelaren till andra lag på Twitter. "En jättebra kille som jobbar hårt för att utvecklas. Ett perfekt val för många lag", skriver JAEGARN om debo.


Innan sin korta sejour i Young Ninjas har debo spelat för bland annat 9INE och Typ as nice. Under sin tid i YN spelade han 13 matcher och hade en genomsnittlig HLTV-rating på 0.82.

Artikelbild: Pressbild/Weplay

Vem är Sveriges nästa stora CS-stjärna?

1622 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..