×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

OFFICIELLT: Ninjas In Pyjamas signar danska stjärnan — LNZ flyttas ner till akademin

1
Patrick "es3tag" Hansen är klar för Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas signar den danske stjärnan Patrick "es3tag" Hansen. Det meddelar den svenska organisationen på Twitter idag.


25-åringen ansluter till Ninjas In Pyjamas omedelbart och ersätter den svenska talangen Linus "LNZ" Holtäng i NIP:s huvudfemma.

Under 2021 har es3tag spelat för både Cloud9 och Complexity Gaming, men resultaten uteblivit. Nyförvärvets största bedrifter går att finna ett par år bakåt i tiden då han vann ESL Pro League 12:e säsong år 2020 med Astralis och lyckades vinna Dreamhack Open Atlanta 2019 med Heroic.

Den nya NIP-konstellationen debuterar om en vecka då laget ställs mot Astralis i lagets första match i Blast Premiers höstfinaler.

Ninjas In Pyjamas
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Patrick "es3tag" Hansen
Fredrik "REZ" Sterner
Hampus "hampus" Poser
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora

Artikelbild: Pressbild/NIP
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..