×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NIP-stjärnan om lagets potential: "Vi kan nå toppen"

2
Ninjas In Pyjamas danska nyförvärv Patrick "es3tag" Hansen har siktet högt inställt.
Häromdagen meddelade Sveriges just nu starkaste CS:GO-organisation att laget signar den danska stjärn-riflern Patrick "es3tag" Hansen. 25-åringen har redan anslutit till laget och förbereder sig tillsammans med resten av femman inför Blast Premiers höstfinaler.

Genom ett pressmeddelande berättar es3tag att han är stolt över att tillhöra NIP och att han har höga förväntningar på laget.

— Jag är väldigt stolt över att vara tillbaka i det absoluta toppskiktet av competitive CS:GO. Jag ser fram emot att spela med spelare i världsklass som jag kan skriva historia tillsammans med, säger han.

— Med det stödet som en organisation som NIP erbjuder finns alla förutsättningar för att vi ska kunna nå toppen.

Patrick
Patrick "es3tag" Hansen. Foto: Pressbild/NIP.

Svenskarnas coach, Björn "THREAT" Pers, berättar i samma pressmeddelande om es3tags främsta kvaliteter.

— Patrick passar perfekt i vår nuvarande uppställning. Han är bra på att läsa spelet och att ta initiativ för att utnyttja det vilket gör en av våra största styrkor ännu starkare, säger han.

— Utöver det bidrar han med stabilitet och mångsidighet vilket kommer att vara avgörande för att ta oss till nästa nivå.

På onsdag nästa vecka debuterar Ninjas In Pyjamas nya femma i tävlingssammanhang. Då ställs svenskarna mot es3tag och Nicolai "dev1ce" Reedtzs före detta lag Astralis i den inledande matchen av Blast Premiers höstfinaler.

Artikelbild: Pressbild/NIP

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..