×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

MÄSTARE: Fnatic vinner historiskt Dreamhack Open

1
Fnatic tar sin första titel för i år.
Fnatic är de sista Dreamhack Open-mästarna någonsin. Det står klart efter att laget igår besegrade BIG i den sista upplagan någonsin av turneringen.f0re


Fnatic vann finalen sensationellt med 3-0 i kartor efter att ha kört över tyskarna på Inferno, Vertigo och Ancient. Fnatic tog sig igenom hela turneringen utan att förlora en enda karta.

Lagets bästa spelare turneringen igenom har varit svenske Ludvig "Brollan" Brolin och så var fallet även i gårdagens final. 19-åringen toppade scoreboarden på två av tre kartor och var tillsammans med nyförvärvet Owen "smooya" Butterfield vassast på servern.


Titeln är Fnatics första för i år och är minst sagt efterlängtad för laget. Under året har Fnatic radat upp svaga resultat vilket föranlett stora förändringar i lagets femma.

Någon vila efter turneringsvinsten blir det dock inte för Fnatic. Laget spelar redan ikväll åttondelsfinal i Republeague mot det portugisiska laget Saw.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack
Videokälla: Dreamhack/Twitch

Vad tycker du om Fnatics nya femma?

744 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..