×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Shroud förklarar: Därför kommer CS alltid vara större än Valorant

2
CS-legendaren Michael "shroud" Grzesiek är övertygad om att CS:GO fortsatt kommer vara en större esport än Valorant.
Gaming-proffset och streamer-ikonen Michael "shroud" Grzesiek säger att CS:GO alltid kommer vara större än Valorant som esporttitel.

Efter Major-finalen mellan Natus Vincere och G2 Esports som shroud bland annat sände på sin egna Twitch-kanal spelade han Valorant. Mellan ett av hans games började han prata om varför CS:GO drar till sig så många tittare.

Ikonen hävdade att från ett tittarperspektiv är Counter-Strike mycket lättare att förstå än Valorant som esporttitel.

— Valorant behöver lite mer av en djupare förståelse. Det är det knepiga med det. Så när du tittar på CS:GO förstår du när en smoke, molotov eller en granat kastas. Det är enkelt, eller hur? Klicka på några huvuden.

— I Valorant är det samma koncept som CS:GO men det ser annorlunda ut så att folk inte riktigt förstår det. Så det är bara som ett extra lager av komplexitet som någon verkligen inte kan uppskatta om de inte spelar spelet själva

Jämförelsen mellan Valorants så kallade "agents" med unika förmågor och kompetenser som utnyttjas i varje game och Counter-Strikes simplistiska och realistiska approach är vad som gör CS så självförklarande för en tittare.

Shroud säger även under sin sändning att han har låtit sin mormor titta på Counter-Strike och hävdar att hon förstår det för att spelet är superlätt att förstå som tittare redan första gången.

Artikelbild: shroud/Twitch
Videokälla: shroud/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..