×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TOPPLISTAN: Här är Majorns 5 bästa spelare

1
Fem unika och makalösa spelare lyckades visa framfötterna rejält under Majorn i Stockholm — här är namnen på ikonerna att följa.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei

Slutet av Majorn i Stockholm satte tittarrekord, makalösa plays och fantastiska matcher mellan de tävlande lagen i åtanke. Här är fem spelare som imponerade mest under Majorns gång.

Artikelbild: Pressbild/PGL & Stefan Romare

5. Nico "nicoodoz" Tamjid (Copenhagen Flames)

Foto: PGL
Foto: PGL

Copenhagen Flames AWP-mästare och Major-debutant Nico "nicoodoz" Tamjidi. 21-åringen stod stark mot legendarer som Oleksandr "s1mple" Kostyliev, Mathieu "ZywOo" Herbaut och Ali "Jame" Djami under turneringens gång.

Med en av turneringens finaste ACE mot Heroic lyckades dansken med sin AWP själv plocka av hela motståndarlaget med två av fragsen i no-scope.

Den danske flamman avslutade turneringen på en 1.16 HLTV-rating med en mängd kills på sitt bälte.

4. Martin "stavn" Lund (Heroic)

Foto: PGL
Foto: PGL

Major-debutant och Heroic-stjärnan Martin "stavn" Lund. Den danska 19-åringen lyckades ta turneringen med storm med makalös spelstil och game-sense.

Med totalt 11 matcher spelade mellan Challengers Stage och Champions Stage kunde den heroiska dansken snitta på 1.15 i HLTV-rating.

Den unga spelarens största styrka är hans lugn och fokus under pressade situationer där andra proffs lätt fallerar. Under matchen mot Natus Vincere syns detta klart och tydligt i en av många gånger under turneringens gång.

3. Mathieu "ZywOo" Herbaut (Team Vitality)

Foto: PGL
Foto: PGL

Den franska laglyftaren för Team Vitality Mathieu "ZywOo" Herbaut bar laget till kvartsfinalen mot världsettan Natus Vincere.

Med en otrolig reaktionsförmåga och ett skarpt sikte är ZywOo som bekvämast med AWP:n. Under 13 spelade kartor i turneringen snittade fransmannen på 1.30 i HLTV-rating och bevisade att han fortfarande är bland en av världens bästa spelare.

I matchen mot Entropiq kunde ZywOo bevisa exakt hur skarp och fokuserad han är när han har AWP:n med en stilren ACE på Dust2.

2. Nikola "NiKo" Kovač (G2 Esports)

Foto: PGL
Foto: PGL

Den bosniska hjälten från G2 Esports Nikola "NiKo" Kovač fortsatte briljera genom Majorn i Stockholm.

NiKo låg på målsnöret för att bli krönad MVP av Majorn men föll kort mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev trots att ha lyft laget igenom turneringen in till den stora finalen mot Natus Vincere.

Trots den trofélösa karriären är NiKo en av spelets vassaste och kunde bevisa det för världen med ett snittande på 1.36 i HLTV-rating efter elva spelade kartor.

Spelarens fantastiska kunskap och färdighet in-game kunde klart och tydligt ses under mötet mot Ninjas in Pyjamas när NiKo stadigt kammar hem en makalös ACE i ett läge lätt förlorat.

1. Oleksandr "s1mple" Kostyliev (Natus Vincere)

Foto: PGL
Foto: PGL

Världens bästa CS-spelare, Major MVP och förstagångs Majortrofé-vinnaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev från Natus Vincere.

Det är nästan givet för världen att s1mple förtjänar förstaplatsen i denna topplista efter sina makalösa prestationer hela vägen igenom turneringen.

Med ett snittande på 1.47 i HLTV-rating över 10 kartor var han den högst rankade spelaren i turneringen. Efter finalvinsten mot G2 Esports låg s1mple på 72-41 K/D, 95.2 ADR, och 1.51 HLTV-rating.

Den ukrainska legendaren har under sin karriär säkrat 17 MVP-troféer som bevisar hans status som GOAT i Counter-Strike-scenen.

Spelaren har under ett flertal gånger sedan 2016 då han gick med i laget fått erbjudanden om att lämna men lovade sig själv och laget att ge dem en Major-vinst innan något annat ens kommer på fråga.

S1mple är den explosiva maskin in-game som gör allt möjligt. Med sitt bombsäkra aim och fantastiska kunskap i spelet kan han lätt agera en enmansarmé. I finalmatchen mot G2 underhöll han tittarna med bland annat en snabb ACE med lugnet i behåll.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..