×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Apeks gör sig av med svenska trion: "Stort behov av en nystart"

1
Det blir ingen förlängning i Apeks för Dennis "dennis" Edman, Joakim "Relaxa" Gustafsson och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson.
Höstsäsongen har inte varit den mest lyckade för den norska organisationen Apeks. Efter de svaga resultaten väljer organisationen nu att stuva om rejält genom att göra sig av med alla sina svenska spelare.

Det är spelarna Dennis "dennis" Edman, Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson och Joakim "Relaxa" Gustafsson som nu tvingas lämna laget tillsammans med sin norske lagkamrat Sander "Grus" Nordeide Iversen.

"Det finns ett stort behov för en nystart och vi kommer att ta den här möjligheten att bygga om vår laguppställning", skriver organisationen om beslutet på Twitter.

Spelarnas kontrakt går ut den sista december och därefter kommer de alltså att vara kontraktslösa. Den enda spelaren som är kvar i Apeks efter ombygget är lagets danske IGL Asger "AcilioN" Larsen.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..