×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP tappar på världsrankingen — G2 och Gambit går förbi

1
Den delade femteplatsen på Majorn räckte inte för att behålla andraplatsen på världsrankingen.
I veckans uppdatering av HLTV:s världsranking tappar Ninjas in Pyjamas två placeringar. Laget, som inför Majorn var rankade tvåa i världen, får se sig omsprungna av Major-tvåan G2 Esports samt Major-trean Gambit Esports.

I övrigt på världsrankingen kan noteras att Copenhagen Flames fina insats gör att laget raketklättrat upp på en niondeplats, vilket är lagets bästa placering någonsin. Samtidigt rasar Astralis ned till plats 19 på rankingen.

Eftersom NIP är det enda svenska laget som deltog i majorn påverkas Sverige-rankingen ingenting av resultaten där. Det mest uppseendeväckande som hänt är att Nigma Galaxy försvunnit från rankingen då laget släppts av sin organisation och numera går under namnet Savage. Eftersom Savage ännu inte spelat tillräckligt med matcher försvinner laget tillfället från rankingen.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (4)
2. Dignitas (37)
3. Gamerlegion (45)
4. Young Ninjas (60)
5. AURA (69)
6. Apeks (92)
7. (156)
8. Lilmix (159)
Artikelbild: Pressbild/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..