×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic kan säkra slutspelsplats — här är dagens Dreamhack Open-matcher

2
Den svenska Fnatic-duon Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson kan säkra slutspelsplats idag.
Det blev blandade resultat för svenskarna i gårdagens omgång av Dreamhack Open. I grupp A förlorade Gamerlegion en riktigt jämn match mot storlaget BIG medan Fnatic imponerade i lagets bekväma 2-0-seger mot Team Spirit.

Här är alla dagens matcher i Dreamhack Open.

Matcher i grupp A

Toppmatchen i grupp A är mellan BIG och MAD Lions. Det tyska storlaget lyckades precis besegra Gamerlegion i gårdagens öppningsmatch samtidigt som MAD Lions skrällde i sin match mot Mouz.

Det är vinna eller försvinna för Gamerlegion i dagens match mot toppmotståndet Mouz. Svensklaget är solklara underdogs i matchen, men kan ha en fördel av att Mouz kommer till spel med ett stukat lag, då Chris "chrisJ" de Jong ersätter sjuke Aurimas "Bymas" Pipiras.

Matcher i grupp B

Fnatic kan säkra en plats i Dreamhack Opens slutspel om laget vinner dagtens match mot ENCE Esports. Den finska organisationen förlorade tre raka matcher i Majorns Legends Stage men imponerade mot Forze i gårdagens öppningsmatch.

Det blir ett ryskt derby i grupp B:s elimination match. Spirit har stuvat om i femman efter det misslyckade Major-äventyret och såg inte särskilt vassa ut i matchen mot Fnatic. Forze har på sitt håll gjort en del ändringar i femman också, men har ett par veckors längre förberedelsetid med sin nya line-up.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..