×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BIG säkrar sin första vinst i Dreamhack Open — Gamerlegion snubblar på målsnöret

1
Svenskarna i Gamerlegion räckte inte hela vägen mot BIG i dagens inledande Dreamhack-möte.
BIG besegrar Gamerlegion i skrällmatch efter övertidskaos med 2-1 i sin första gruppspelsmatch av Dreamhack Open.


Matchen inleddes på Gamerlegions kartval Mirage där BIG snabbt kunde plocka massor med rundor på CT-sidan. Med 11 rundor vunna vid sidbytet gjorde svensklaget en lovande vändning men föll kort på en 12-16-förlust.

BIG-spelaren Florian "syrsoN" Rische och Gamerlegions IGL Alfred "RuStY" Karlsson kapplöpte mot varandra i frags under första kartvalet och var bäst på varsin sida.

På matchens andra karta Overpass lyckades svensklaget få rejäl fart på sitt spelande. Gamerlegion låg på matchpoint rätt länge efter tidigare jämna ronder innan BIG kvitterade och förlängde kartan i övertid.

Svensklaget tog till slut hem vinst på kartan med 19-16 och lyckades hålla matchen vid liv. Ivan "iM" Mihai stod som bäst i GL med 36 kills vid kartans slut.

Den jämna kampen fortsatte in till avgörande kartan Vertigo där poängen gick fram och tillbaka som ett flipperspel tills det att BIG säkrade sin 16-14-vinst. Kartans svenska toppkämpe var Isak "isak" Fahlén med 23-17 i KD-rating.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..