×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk storförlust i Pinnacle Fall — Dignitas krossade av akademilag

1
Patrik "f0rest" Lindberg hade en tuff kvartsfinal mot Mouz NXT.
Dignitas fick tufft motstånd i mötet mot akademilaget mouz NXT i Pinnacle Falls kvartsfinal. Svensklaget lyckades inte säkra en enda karta och förlorade med 0-2.

Matchen inleddes på Dignitas kartval Vertigo men kartan tog snabbt slut efter att Dignitas endast kunde plocka fyra rundor i första halvlek. Efter sidbytet vann de bara en enda runda vilket innebar kartförlust med 5-16.

På matchens andra karta Mirage var svenskarna betydligt mer bekväma och lyckades sätta upp ett bra motstånd på CT-sidan med åtta rundor vunna innan sidbytet. Mouz-spelaren Kamil "siuhy" Szkaradek stod dock för en fin defensiv på CT-sidan och ledde sitt lag till kartseger med 16-10.

Dignitas-stjärnan Patrik "f0rest" Lindberg hade en tuff dag och låg längst ner på scoreboarden efter matchens slut med totalt 20-39 i KD och en HLTV-rating på 0.63.

Artikelbild: Pressbild/ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..