×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Spelar för glädjen och inte vinsten — Dignitas i säsongens första match

1
Dignitas möter Nemiga i åttondelsfinalen av Malta Vibes Knockout Series.
I dag klockan 13:00 är det startklart för matchen mellan svenska Dignitas och belarusiska Nemiga Gaming i åttondelsfinalen av Malta Vibes Knockout Series, det som markerar Dignitas första match för säsongen.

Dignitas har minst sagt haft ett unikt år både online och offline, med pappaledigheter, skiftande performance på kartor och osäkerheter i map pool-området. Trots detta är Dignitas förhandsfavoriterna mot sina motståndare som hittills besegrat ONYX samt Gorillaz för sin åttondelsplacering.

I en intervju med Dignitas hemsida nämner både Adam "friberg" Friberg och Håkon "Hallzerk" Fjærli nära inpå skämtsamt att deras HLTV-rating har fallerat rejält i samband med deras uppehåll från spelandet under årets gång. Trots detta verkar spelandan luta mot det positiva där det finns snarare en glädje än sweat-mode i kommande matcher där varken vinst eller förlust är avgörande för lagets moral.

Bland lagets spelare finns bland annat Patrik "f0rest" Lindberg tillbaka på femman från en längre pappaledighet. Vid sin sida har han även Jonas "Lekr0" Olofsson och Ludvig "HEAP" Alonso som under vårsäsongen låg på respektive 1.05 och 1.07 i HLTV-rating.

Artikelbild: Pressbild/ESL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..