×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nytt toppmöte för svenskarna — här är omgångens matcher

1
Kan Ninjas In Pyjamas säkra en slutspelsplats i Majorn? Här är alla matcher i den tredje omgången av Legends Stage.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Efter gårdagens förlust mot världsettan Natus Vincere får Ninjas in Pyjamas en ny chans att säkra slutspelsplats idag. I den fjärde omgången av Legends Stage ställs svenskarna mot CIS-regionens just nu näst bästa lag Gambit Esports.


Gambit, som är rankade fyra på HLTV:s världsranking, har inte riktigt nått upp i de nivåer som laget presterat under året. Laget förlorade sensationellt mot ett av Majorns stora skrällag Entropiq och hade det tufft i gårdagens match mot Virtus.pro.

Lagets stora stjärna Dmitry "sh1ro" Sokolov har inte spelat dåligt, men det är lagets äldsta spelare Abay "HObbit" Khassenov som imponerat mest under de första tre omgångarna. I gårdagens match mot Virtus Pro var Hobbit fenomenal och tangerade med sina 39 kills på 30 rundor Major-rekordet för antal kills i en match.

Svenskarna öppnade Majorn starkt med två raka vinster mot MOUZ och Astralis, men lyckades inte rucka på världsettan Natus Vincere i gårdagens omgång.

Major-debutanten Hampus "hampus" Poser och NIP:s danska AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz är de två spelare som imponerat mest under Majorns första omgångar. Storstjärnan Fredrik "REZ" Sterner, som under hösten stått för flera magiska insatser, har ännu inte kommit upp i sin tokhöga högstanivå.

Omgångens alla matcher

Observera att Majorn spelas på ett rullande schema och att matchtiderna därför kan förändras under dagen.

Toppmatcher

I toppmatcherna möts de sex lag som vunnit två matcher och förlorat en match i Legends Stage. Det lag som vinner en toppenmatch säkrar en plats i Majorns slutspel.

Förutom NIP får vi se ett glödhett danskt derby mellan Richard "Xizt" Landströms Heroic och Majorns stora skrällag Copenhagen Flames. Dessutom kommer antingen Entropiq eller Furia Esports säkra en plats i Majorns slutspel.



Bottenmatcher

I bottenmatcherna möts de lag som som förlorat två matcher och vunnit en match i Legends Stage. Det lag som förlorar en bottenmatch åker ut turneringen.

Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan är först ut i bottenmatcherna för dagen. Efter en fenomenal insats i Challengers Stage har Faze Clan haft svårt att leverera på samma höga nivå i Legends Stage.

I dagens bottenmatcher får vi också se två stormöten mellan de regerande Major-mästarna Astralis och Team Vitality samt Virtus.pro och MOUZ.



Artikelbild: Pressbild/PGL och NIP

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

500 personer har röstat

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..