×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tittarsuccé på Majorn — rekordmånga såg Challengers Stage

1
Tittarsiffrorna för CS:GO-majorn vittnar om ett rekordstort intresse från publiken.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Den pågående Majorn i Stockholm har hittills haft riktigt starka tittarsiffror. Under den första speldagen slogs rekordet av flest öppningstittare. 667 000 personer kollade, medan det förra rekordet var 526 000 under Boston-majorn 2018.

Den förra Majorn, som spelades 2019 i Berlin, hade en genomsnittlig tittarsiffra på 399 000 tittare per dag. Stockholms-majorn hade under Challengers Stage 668 000 tittare i genomsnitt.

Under gårdagens matcher, då Legends Stage började, var det hela 895 000 tittare på samma gång enligt Esports Charts. Jämfört med den senaste Majorns toppsiffra på 863 000 tittare i finalen verkar det kunna sättas fler rekord under den pågående Majorn.

Den enskilda match som haft flest tittare hittills är Natus Vincere mot Virtus.pro, som peakade på 668 500 tittare. Navi möter Ninjas in Pyjamas ikväll, och vi får se om det blir ännu högre siffror då.

Artikelbild: Pressbild/Starladder

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..