Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hobbits rekordprestation — stod för 39 kills i segern mot Virtus Pro

1
Gambits veteran Abay "Hobbit" Khasenov var ostoppbar mot Virtus Pro.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Efter en tokjämn match lyckades Gambit Esports till slut ro hem segern mot Virtus.pro på Vertigo. Abay "HObbit" Khassenov var fenomenal matchen igenom och avslutade kartan med otroliga 39 kills, vilket tangerar Egor "flamie" Vasilyevs rekordmatch i Majorn 2018 då han också fick 39 kills i en match mot Quantum Bellator Fire.

Gambits vunna pistolrunda i den första halvleken blev nyckeln till att förhandsfavoriterna skulle kunna gå till halvtidsledning med siffrorna 8-7. Den andra halvleken blev också en riktig rysare.

Gambit vann den andra pistolrundan men när VP hade pengar nog att finansiera sitt anfallsspel vann laget sju rundor i rad innan världsfyran fick ordning på sitt CT-spel. När försvarsspelet väl satt var Gambit omutbara och favoriterna kunde stänga matchen med 16-14.

Artikelbild: Pressbild/PGL