×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Svenskarna ställs mot s1mple – här är alla omgångens matcher

2
Kan NIP sätta stopp för världens bästa CS:GO-spelare och säkra en plats i Major-slutspelet? Här är alla matcher i den tredje omgången av Legends Stage.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Efter gårdagens totala succé har Ninjas in Pyjamas nu chansen att säkra en plats i Avicii Arena och Major-slutspelet. Laget behöver bara sätta stopp för världens bästa spelare och världens just nu bästa lag.

Svenskarna har nämligen seedats mot världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostylievs lag Natus Vincere i dagens spelomgång. Vinnaren i matchen går vidare till slutspel med en toppseedning medan förloraren får en ny chans på måndag.


Navis första dag på Majorn liknande i mångt och mycket hur det såg ut för Ninjas In Pyjamas. Efter en jämn match mot Heroic, där Navi hade marginalerna på sin sida och vann, körde världsettan totalt över Virtus.pro i den andra omgången. Mot VP klev också s1mple fram och levererade en prestation i absoluta världsklass.

Det blir två lag som toppat formen lagom till Majorn som kliver ut på servern senare idag och vi kan hoppas att spelarna håller samma höga klass som de visat upp tidigare under höstsäsongen.

Omgångens alla matcher

Observera att Majorn spelas på ett rullande schema och att matchtiderna därför kan förändras under dagen.

Mittenmatcher

Dagen börjar med fyra bo1-matcher där de åtta lag som vunnit en match och förlorat en match möter varandra.


Toppmatcher

I toppmatcherna möts de fyra hittills obesegrade lagen i Legends Stage i bo3-matcher. Det lag som vinner i de här matcherna säkrar en plats i Majorns slutspel.


Bottenmatcher

I bottenmatcherna möts de lag som förlorade bägge sina matcher under gårdagen i bo3-matcher. Det lag som förlorar en bottenmatch åker ut turneringen.



Artikelbild: Pressbild/NIP och PGL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..