×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Youtube-stjärnan: Därför kan årets Major-stickers vara en urusel investering

2
Youtubes CS-ikon Anomaly pekar ut den sjunkande vinstmarginalen från de senaste årens Major-turneringar — "Köp inte den nya Majorns stickers!".
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei

Internet-ikonen Anomaly har idag i en video pekat ut förlustmarginalerna och problemen med Majorns stickers.



I videon visar den svenska stjärnan investeringsdatan för stickers sedan Majorn i Krakow 2017 fram till idag. Han hävdar att investering i årets Major-stickers har en såpass låg vinstmarginal att det inte är värt det.

- Om du nu ska köpa sticker capsules, köp inte massor. Köp ett par stycken att öppna för skojs skull, annars blöder du bara pengar. Du betalar mer eller mindre 75% mer än vad du borde.

Anomaly visar att även fast Majorns sticker capsules må vara till salu just nu så är de inte rabatterade. Han misstänker att kapslarna inte kommer vara tillgängliga för alltid, men att det är mycket smartare att vänta tills de är på rea.

Han pekar på att signerade player-stickers inte är släppta än då Majorn i Stockholm för första gången endast släpper dessa för finalisterna och menar att det okända datumet för dess release gör det svårt att prata om redan nu.

I slutet av videon nämner han att investering i årets souvenir packages kvittar då de införskaffas med souvenir tokens och kommer därför med störst sannolikhet ligga runt samma priser på marknaden.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..