×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu är stickers för Majorn ute — väcker kontrovers hos communityn

1
CS-uppdateringen inför Majorn i Stockholm har mötts av kritik från såväl proffs- som amatörspelare.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Idag släpptes uppdateringen inför CS:GO-majorn i Stockholm. Uppdateringen inkluderar viewer pass, souvenir tokens, stickers och patches för spelare att köpa i support för sina favoritlag.


Stickers har alltid varit en av de största delarna i CS:GO-scenens större turneringar där lag och spelare får sitt emblem och signatur i spelet för spelare att placera på sina vapen.


Det kontroversiella med årets Major är att inte alla tävlande kommer få sina personliga stickers med signatur då Valve meddelat att endast finalisterna får detta.

Mycket kritik riktas mot Valve då både spelare och fans anser att lag som når Majorn är en såpass stor prestation i sig och att få en personlig sticker in-game är motivation nog för många lag att sikta på Majorn.

En som riktat kritik mot uppdateringen är Astralis-stjärnan Emil "Magisk" Reif som skrivit på Twitter om sin besvikelse.


För första gången kommer även team patches som spelare kan placera på sin agent in-game med sitt favoritlags logga. Tyvärr är team patches enbart användbara på agents, alltså inte default player modellen, och kommer därför inte ses användas av lag i officiella turneringar där agents är förbjudna.


Med viewer pass kan man bland annat delta i Pick'em Challenge där spelaren väljer vilka lag de tror vinner sina matcher. Utmaningen är precis som betting fast utan riktiga insatser förutom chansen att få in-game troféer.

Under Majorns gång kan spelare med viewer pass även avklara utmaningar in-game för att uppgradera sin Stockholm Major Coin som bidrar till skaffandet av souvenir coins. Detta utbyts sedan mot souvenir cases som kan innehålla sällsynta skins med stickers.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..