×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: Här är de tre mest spännande avbytarna i Majorn

1
Majorn i Stockholms officiella line-ups är nu ute. Här är de tre mest spännande avbytarna i turneringen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei


Jarosław "⁠pashaBiceps⁠" Jarząbkowski (Liquid)

En av världens kanske mest ikoniska spelare Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski är avbytare i Team Liquid.

Legendaren med enorma biceps och kanske ett ännu större hjärta har varit inaktiv i officiella sammanhang som tävlande sedan tiden i Virtus.pro 2018.

Såväl som en extremt duktig spelare in-game är han en kamerafavorit både online och under turnerningar med sina upptåg, poseringar och ikoniska uttalanden som citeras i åratal.

I den klassiska videon om spelaren nämns hans behov och krav för ett gym att pumpa på innan sina matcher. När det inte funnits bra gym att använda så spelar pashaBiceps sämre enligt bland annat hans fru.

Favoritpolacken har tidigare spelat med spelare som Wiktor "TaZ" Wojtas, Filip "NEO" Kubski, Janusz "Snax" Pogorzelski och Paweł "byali" Bieliński som tillsammans haft CS:GO-historiens längst stående line-up.

Erik "ztr" Gustafsson (NIP)

Den lovande och första unga ninjan Erik "ztr" Gustafsson som är lagkapten i Young Ninjas har en avbytarplats hos Ninjas in Pyjamas för Majorn i Stockholm.

Trots sin ringa ålder har ztr lyckats imponera spelare och fans med sitt stabila och dynamiska spelsätt som hjälpt lagkamraterna i både LAN och Online-turneringar.

Redan som 14-åring så kunde man se spelaren för första gången. Den första matchen som registrerades på HLTV för den unga talangen var under ett svenskt kval av King of Nordic under februari 2018 som han lyckades vinna tillsammans med Gamerlegions Sean "eraa" Casido Knutsson.

Under de få åren man har kunnat se ninjan i semielit-serien har han varit mycket aktiv och imponerande och är därför mer än värd att hålla bägge ögonen på både inuti och utanför Majorn.

Kenny "kennyS" Schrub (G2)

Fransmannen Kenny "kennyS" Schrub. En av världens bästa och ikoniska AWP:ers från G2 Esports.

Med sitt aggressiva och unika spelsätt med AWP:en är kennyS en kraft att räkna med på kartan när pressen är som störst. Hans reaktionsförmåga och reflexer har under ett flertal tillfällen lämnat både fans och spelare i chock.

theScore esports har rankat fransmannen som den absolut bästa AWP-spelaren i CS-historia som tydligt kan backas upp från hans framgångar.

Den vänsterhänta spelaren har tidigare spelat i Envy och Titan där han gjorde sitt namn känt i online-världen som bland annat MVP i DreamHack Open Cluj-Napoca 2015.

Spelaren är mycket aktiv på både sin Twitch-kanal men även sin Youtube-kanal där fans följer hans gaming-äventyr.

Artikebild: Pressbild/Starladder/NIP

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..