×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter att ha missat majorn — svenska stjärncoachen lämnar Funplus Phoenix

1
Major-vinnaren Jonatan "Devilwalk" Lundberg lämnar Funplus Phoenix med omedelbar verkan.
Jonatan "Devilwalk" Lundberg slutar som coach i FunPlus Phoenix. Det meddelar organisationen idag genom ett meddelande på Twitter.


Beslutet kommer efter en svag höstsäsong. I IEM Fall lyckades laget inte ta sig vidare ur gruppspelet vilket innebar att laget precis missade en plats i CS:GO-majorn i Stockholm.

Under vårsäsongen hade Funplus Phoenix en serie starka resultat där man bland annat kom tvåa i Dreamhack Open och vann Snow Sweet Snow. I en intervju med Dexerto säger Devilwalk att han är extremt stolt över vad laget åstadkommit tillsammans.

— Jag är extremt tacksam över det förtroende jag fått och för det vi åstadkom mit. Jag har ingenting annat än gott att säga om spelarna, jag önskar dem lycka till och ser dem som mina vänner, säger Devilwalk.

Vad som väntar härnäst för svensken är ännu inte klart, men enligt Dexerto ska Devilwalk vara öppen för coachmöjligheter inom såväl CS:GO som Valorant.

Devilwalk har tränat merparten av Funplus Phoenix sedan början av 2019. Laget har tävlat som NoChance, SMASH, Godsent och slutligen Funplus Phoenix.

Artikelbild: Stephanie ''Vexanie'' Lindgren/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..