×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Devilwalk och kompani till FunPlus Phoenix — här är spelaren som lånas in

1
Tidigare i januari offentliggjorde den svenska organisationen Godsent att de sålt sitt CS:GO-lag. Det har länge ryktats om FunPlus Phoenix för Jonatan "Devilwalk" Lundberg och spelarna, nu bekräftar organisationen att affären är i hamn.
Den kinesiska organisationen FunPlus Phoenix satsade i september 2020 på Valorant när de värvade bland annat Johan "Meddo" Lundborg, Tobias "shadow" Flodström och Pontus "Zyppan" Eek. Ungefär samtidigt offentliggjorde organisationen att de värvat in Petar "Peca" Marković som manager för Valorant och CS:GO-sektionen. Peca:s uppgift var att säkra ett CS:GO-lag för organisationen.

Managern bekräftade på twitter i slutet av december att de var överens med Godsent och att det endast var spelarnas individuella kontrakt som skulle lösas innan ett köp kunde genomföras. Igår bekräftade FunPlus Phoenix att de kommit överens med spelarna och den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg.

30-åringen Chris "chrisJ" de Jong lånas nu in som sista spelaren i laget. Spelaren blev bänkad när mousesports valde att värva den danska snipern Frederik "acoR" Gyldstrand. Man behöver inte vänta länge för att se spelarna göra debut för FunPlus Phoenix. De spelar DreamHack Open Januari som startar imorgon onsdag. Där delar de grupp med BIG, Hellraisers och Evil Geniuses.

FunPlus Phoenix
FinlandJesse "zehN" Linjala
SlovakienMartin "STYKO" Styk
DanmarkAsger "Farlig" Jensen
MakedonienPavle "Maden" Bošković
EuropaChris "chrisJ" de Jong*

SverigeJonatan Devilwalk Lundberg (coach)

*Nederländernas flagga fungerar inte för tillfället, därför visas den europeiska flaggan framför chrisJ

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..