×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalk var nära på att missa träning — STYKO fick skriva i Twitch-chatten

1
Under gårdagen sändes ett avsnitt av HLTV Confirmed. De pratade om de nya reglerna för coacher som Valve offentliggjorde. Med som gäst under ett tag var svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg som var nära på att missa träning med sitt lag.
HLTV Confirmed är en av de största showerna när det kommer till Counter-Strike. Under gårdagen sändes ett avsnitt där de pratade om de Valves nya uppdateringar om RMR-rankingen, klistermärken och såklart coacherna. För att prata om de nya coachreglerna kom Jonatan "Devilwalk" Lundberg in som gäst. Dessa regler har lett till hårda reaktioner från esportvärlden, dels för att vissa tycker att reglerna är för hårda och för att Valve är för dåliga på att kommunicera.

Det var heta diskussioner när Devilwalk var med och detta ledde till att han kanske var med lite för länge. Den svenska FunPlus Phoenix-coachen hade nämligen träning som han var nära på att missa. En av spelarna från hans lag, Martin "STYKO" Styk, var tvungen att skriva i Twitch-chatten att de hade träning. Då kunde man höra Devilwalk bli lite förvånad till detta.

Hela avsnittet av HLTV Confirmed

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..