×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW lämnar Fnatic — svenska legendaren är nu free agent

2
Den svenska legendaren Jesper "JW" Wecksell har lämnat Fnatic. Detta innebär nu att spelaren är free agent.
Den 20 juli offentliggjorde Fnatic att de valt att bänka Jesper "JW" Wecksell. Nu, ett par månader senare, så har den svenska legendaren lämnat organisationen. Detta gör nu att JW inte är bundet till något kontrakt utan är free agent.

Detta sätter punkt för JW:s åtta år långa karriär i oranget och svart som endast pausades under ett tag när han testade att spela i Godsent. Tillsammans med organisationen lyckades han vinna över 25 titlar där tre av dessa var majors.

Vart JW tar vägen härnäst är just nu okänt. I en Twittlonger skriver legendaren att han under den närmaste tiden kommer att streama och spela olika kval. Till Dexerto berättar han att han kommer att fortsätta spela CS och inte byta spel. Han berättare även där att han siktar på år 2022 och att han därmed vill bestämma planen runt december och januari.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..