×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BOMBEN: Fnatic bänkar Jackinho — ersätts av brittisk stjärnspelare

0
Fnatic meddelar att Jack "Jackinho" Ström Mattsson bänkas och ersätts av en Movistar Riders-spelare.
Fnatic har meddelat världen på Twitter att Jack "Jackinho" Ström Mattsson bänkas och blir ersatt i sin roll av den tidigare Movistar Riders-spelaren Owen "smooya" Butterfield inför IEM Winter.

Organisationen skriver även att de ska se över alternativen för AWP-spelare de kommande månaderna för att kunna uppnå de mål och resultat de förväntar sig och vill ha.

Det blev en en 10 månader lång period för den svenska AWP-stjärnan i laget. Det startade bra med en stark prestation under CS_Summit men laget nådde aldrig upp till den nivån på spelet igen. Inte heller efter att de gjort förändringar så gick det bättre. För att försöka förbättra laget så får nu Jackinho kliva åt sidan.


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..