×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här gästar Silver Snipers-profilen en av Sveriges största Youtube-stjärnors podcast

1
69-årige CS:GO-profilen Inger "Trigger Finger" Grotteblad var med i Youtube-stjärnan Mauri "Mustiga Mauri" Hermundssons podcast Topp 1 i Sverige.
En av Sveriges mest kända youtubers, Mauri "Mustiga Mauri" Hermundsson, gör tillsammans med Aftonbladet podden Topp 1 i Sverige. I podden möter Mauri några av Sveriges bästa personer inom olika fält.

Häromveckan släpptes ett avsnitt där Mauri möter "Sveriges äldsta gamer", 69-årige Silver Snipers-medlemmen Inger "Trigger Finger" Grotteblad. För den som inte känner till Trigger Finger så utgör hon en del av det svenska CS:GO-lag som vann seniorvärldsmästerskapen år 2019.

I podcasten berättar Trigger Finger bland annat vilket som är hennes favoritvapen och lär Mauri grunderna i Counter-Strike.

Du kan se Mauris möte med Trigger Finger i spelaren nedan.
Artikelbild: Pressbild/Topp 1 i Sverige och Silver Snipers

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..