×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver Snipers säkrar guldet i CS:GO-världsmästerskapet för seniorer

2
Under helgens Dreamhack Summer kunde svenska Silver Snipers säkra titeln som världens bästa seniorlag i Counter-Strike: Global Offensive. Laget gick vinnande ur finalen mot finska Grey Gunners.
Tårarna glittrade i svenskarnas ögon när de under lördagskvällen säkrade titeln som världens bästa seniorlag på Dreamhack Summer 2019. Deltagande i världsmästerskapet för seniorer var fyra lag som representerade Sverige, Finland, Tyskland och USA. De två senare nämnda lyckades dessvärre inte ta sig hela vägen till finalen som alltså spelades mellan två nordiska femmor i Lenovos monter i B-hallen.


Seniorerna tog plats på scenen och spelade alla bäst av en karta på Dust2 och man såg direkt att Silver Snipers var mycket taggade. De har mött finska Grey Gunners två gånger tidigare där lagen vunnit varsin match, vilket innebar att världsmästerskapet var tredje gången favoriterna möttes och denna gång stod en världstitel på spel. Det var det svenska laget som gick vinnande ur matchen och kunde tituleras världens bästa CS:GO-seniorer.

Slutplaceringar
1. Sverige Silver Snipers
2. Finland Grey Gunners
3-4. USA United Senior Assassins
3-4. Tyskland Germinators

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..