×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Silver Snipers vinner Battle of the Nordics

5
10 pensionärer och två coacher. Det var vad som samlades i Helsinki, Finland, under helgen och därifrån reste svenska Silver Snipers och coachen Tommy "Potti" Ingemarsson som vinnare av Battle of the Nordics.
Under helgen samlades tio pensionärer i Helsinki, Finland, för att ställas mot varandra i Battle of the Nordics. Lagen som spelade var svenska Silver Snipers och deras finska motsvarighet Grey Gunners. För att förenkla seniormötet för båda parter, med tanke på deras ynka timmar i Counter-Strike: Global Offensive, utspelade sig matchen på en reducerad karta. Det vill säga att endast bombplats A användes på Dust2 under matchen.

"Såg mörkt ut ett tag men känns fantastiskt kul och se hur mycket det betydde för spelarna. Nu gäller det och träna ännu hårdare för returmötet på DH om en månad", säger Silver Snipers coach Tommy "Potti" Ingemarsson till Fragbite.

Grey Gunners började som försvarare på kartan och fick en oerhört bra start. Laget släppte bara fyra rundor till sina svenska motståndare innan det var dags för sidbyte. Det gick tyvärr inte fullt lika bra för hemmalaget när de tog över rollen som anfallare. Silver Snipers visade på ett tight försvar och dunkade in hela 12 rundor under kartans andra halva för att stänga kartan med 16-12.

Silver Snipers vs. Grey Gunners
Silver: Trigger Finger, Teen Slayer, BirDie, Windy, YoungGun
Grey: General Ulla, Rock, Dirty Harry, Mac 10, Ice



Artikelbilder: Andreas Nilsson, Lenovo

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..