×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas succé fortsätter – NIP klara för semifinal i IEM Fall

2
Efter en oväntat jämn kvartsfinal är Ninjas In Pyjamas klara för IEM Fall-semifinal.
Ninjas in Pyjamas höll för favoritskapet i gårdagens kvartsfinal av IEM Fall. Svenskarna besegrade till slut Movistar Riders med 2-1 i kartor och satte därmed punkt för det spanska lagets skrällsuccé i turneringen.

Men det blev inte en lätt match för svenskarna. Redan på första kartan Ancient gav Movistar Riders svenskarna en rejäl match. NIP-trion Fredrik "REZ" Sterner, Nicolai "dev1ce" Reedtz och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora fick kämpa ordentligt för att ge NIP ledningen i matchen efter 16-14 på kartan.

Inferno blev också en jämn historia som avgjordes först på övertid. Trots fortsatt fint spel från dev1ce var det till slut Movistar Riders som tog hem kartan med 19-16.

På Nuke visade sedan NIP varför laget var stora förhandsfavoriter. En överlägsen CT-sida där Hampus "hampus" Poser storspelade banade väg för svensk seger med hela 16-5.


För svenskarna väntar nu semifinal på lördag. NIP ställs då mot Team Vitality som besegrade Copenhagen Flames med 2-0 i kartor i gårdagens andra kvartsfinal.

Semifinalen är schemalagd att starta klockan 20:15 på lördag och sänds på ESL:s Twitch-kanal.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..