×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar IEM Fall-slutspelet — NIP tokfavoriter i kvällens kvartsfinal

1
Kan Ninjas In Pyjamas fortsätta dominera i IEM Fall-slutspelet?
Ninjas in Pyjamas har gått som tåget i IEM Fall. Laget krossade allt motstånd i gruppspelet och slutade etta i grupp D utan att förlora en enda karta.

Ikväll är det dags för svenskarna att kliva in i turneringens slutspel. I kvartsfinalen ställs laget mot den spanska femman i Movistar Riders, som är ett av turneringens stora utropstecken så här långt.


Inför höstsäsongen valde organisationen att göra tvärtemot Fnatic och gick ifrån en internationell femma till en helspansk. Till följd av det beslutet släppte laget Owen "smooya" Butterfield, Kristjan "shokz" Jakobson och Lucas "steel" Lopes till förmån för de relativt oprövade spelarna Raúl Jordán " DeathZz" Nieto, Álvaro "SunPayus" García och David "dav1g" Bermudo.

I gruppspelet lyckades Movistar Riders vinna sina matcher mot Complexity Gaming, Sinners Esports och Team Endpoint vilket räckte till en delad andraplats i grupp B tillsammans med Sinners och Heroic. I tiebreakern som följde var Movistar överlägsna och besegrade Sinners med 4-0 och Heroic med 4-1.

Till skillnad från NIP, som haft enastående individuella prestationer från framförallt Nicolai "dev1ce" Reedtz och Hampus "hampus" Poser, har Movistar Riders inga spelare som ensamma lyft laget. Istället är det trion Alejandro "alex" Masanet, Alejandro "mopoz" Cano och nyförvärvet SunPayus som gemensamt burit laget.

Kvällens kvartsfinal är schemalagd att starta klockan 17:00 och sänds på ESL:s Twitch-kanal.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..