×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Skaparna av EZ4ENCE släpper ny låt med n0thing — se musikvideon nu

1
Har du hört talas om Jordan "n0thing" Gilberts Flashbang Dance? Nu har EZ4ENCE-skaparna The Verkkars gjort om denna klassiska CS-meme till en låt!
I takt med Intel Extreme Masters 2019 släpptes en låt baserad på memen "EZ4ENCE". Med hjälp av den catchiga melodin och att det faktiskt gick bra för det finska laget i majorn så blev låten riktigt stor. Men den blev inte bara stor i CS-världen utan även i verkligheten. Det var under denna tiden en av de mest spelade låtarna i hela Finland på Spotify.

Nu är The Verkkars tillbaka med ytterligare en CS-meme, denna gången med en från 2014. De har nu gjort ett samarbete med Jordan "n0thing" Gilbert. Den amerikanska före detta spelaren skapade för ett par år sedan en egen dans baserad på CS:GO, Flashback Dance. Det är detta som den nya låten handlar om.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..