×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP bekräftar ändringar i akademilaget — bryter med stortalangen och bänkar Mann3n

1
Ninjas In Pyjamas har presenterat flera nyheter rörande organisationens akademilag.
Det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas gör ett antal förändringar i akademilaget Young Ninjas. Det meddelar NIP i ett pressmeddelande inför den andra säsongen av Weplay Academy League.

En förändring som inte kommer helt oväntat är att laget valt att bryta kontraktet med 16-årige Linus "nilo" Bergman. Stortalangen har inte spelat några matcher för Young Ninjas sedan början av augusti och förklaringen till detta är att projektet tagit mer tid än vad som var tänkt från början.

"Han har helt enkelt inte möjlighet att engagera sig i projektet fullt ut", skriver NIP:s operative chef Jonas "calc" Gundersen om beslutet.

En annan nyhet är att Tim "Mann3n" Isak förpassas till bänken. 20-åringen bänkades första gången i juni men har spelat för YN sedan augusti som ersättare för nilo. Nu bänkas han alltså en andra gång.

"Vi är tacksamma för vad Tim har gjort för oss men valt att ge honom möjligheten att hitta ett nytt hem. Han är en extremt skicklig spelare mekaniskt, vilket många har sett, och jag är säker på att han kommer att hitta ett bra lag", skriver Gundersen.

Mann3ns ersättare blir 19-årige Oliver "Debo" Hallel som anslutit till Young Ninjas för provspel. Debo kommer senast från en sejour i Eliteserien-laget Typ as nice och har tidigare bland annat representerat .

Utöver rosterförändringarna meddelar NIP att man förlängt kontraktet med lagets 19-årige talang Anton "Sapec" Palmgren. Sapecs nya kontrakt sträcker sig över två år med organisationen.

Artikelbild: Pressbild/NIP

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..