×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas fortsätter dominera akademiligan — besegrade Navi Junior

1
Stortalangerna Love "phzy" Smidebrant och Anton "Sapec" Palmgren bidrog till att Young Ninjas nu är en vinst ifrån att säkra en plats i akademiligans slutspel.
De svenska talangerna i Young Ninjas går som tåget i gruppspelet av Weplay Academy League. Svenskarna tog igår sin andra raka seger i gruppen och kommer nästa vecka ha chansen att säkra en biljett till LAN-finalerna i Kiev.

I gårdagens match besegrade svenskarna Natus Vincere Junior med 2-1. De två första kartorna, Mirage och Inferno, blev två jämna historier där Young Ninjas först vann Mirage med 16-13 och Navi Junior sedan tog hem Inferno med samma siffror.

På Vertigo var sedan svenskarna totalt överlägsna. Anton "Sapec" Palmgren och Love "phzy" Smidebrant var omutbara och stod för 26 respektive 23 kills när Young Ninjas vann kartan med 16-5.

Young Ninjas toppar nu grupp A i turneringen och kommer som sämst att sluta tvåa i gruppen. På måndag klockan 19:30 spelas gruppfinalen och Young Ninjas får antingen möta Navi Junior igen eller ställas mot BIG Academy.

Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..