×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förlust direkt för Fnatic Rising i akademiligan — räckte inte till mot VP.Prodigy

1
Kevin "Kevve" Bohlins femma förlorade öppningsmatchen i Weplay Academy League.
Fnatic Rising fick inte den start man hoppats på i Weplay Academy Leagues andra säsong. Laget förlorade igår turneringens inledande gruppspelsmatch mot VP.Prodigy med 1-2 i kartor.

Det ryska akademilaget inledde matchen bäst och tog hem Fnatic Risings kartval Ancient med 16-11. På Overpass kunde svensklaget sedan kvittera matchen efter fint spel av Peppe "Peppzor" Borak och portugisiske Francisco "kst" Fragoso.

På Vertigo klappade Fnatic Rising sedan ihop. Peppzor och Kevin "kevve" Bohlin, lagets två svenska spelare, fick inte till det alls och var längst ner på scoreboarden när VP.Prodigy bekvämt spelade hem kartan med siffrorna 16-7.

Förlusten innebär att Fnatic Rising nu måste vinna nästa match i gruppspelet för att undvika att sluta sist i sin grupp. I gruppens loser's match ställs Fnatics akademilag mot förra säsongens tabelljumbo FURIA Academy.

Matchen är schemalagd att starta klockan 17:00 imorgon och sänds på Weplays Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..