×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas vann nordiska akademi-derbyt — nollade Astralis Talent

1
De svenska talangerna i Young Ninjas tog en tung seger när laget igår spöade danskarna i Astralis Talent.
Igår spelades de första matcherna i Weplay Academy Leagues andra säsong. De svenska talangerna i Young Ninjas inledde gruppspelet med en tung 2-0-seger mot Astralis Talents danska femma.

Någon promenadseger var det dock inte tal om. Både Inferno och Overpass var tokjämna och slutade 16-14 i svenskarnas favör.

Love "phzy" Smidebrant var den spelare som utmärkte sig mest på servern med sina 51 kills över de två kartorna. 19-åringens förmåga att steppa upp i svettiga clutch-situationer var avgörande för att svenskarna skulle kunna ro hem segern.

Segern innebär att Young Ninjas får möta Natus Vincere Junior i gruppfinal. Den matchen spelas imorgon klockan 19:30 och sänds på Weplay Esports Twitch-kanal.

Förutom Young Ninjas deltar också svenskarna Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak i turneringen. Duon spelar för Fnatic Rising som lottats i turneringens andra grupp.

Fnatic Rising spelar sin inledande match i gruppspelet klockan 19:30 ikväll mot VP.Prodigy. Också den matchen sänds på Weplay Esports Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..