×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: De får svenskarna möta i IEM Fall-gruppspelet

1
Höstens första rivalmöte mellan Ninjas In Pyjamas och Fnatic kommer att äga rum under IEM Fall.
Under nästa vecka kickar höstens hittills viktigaste turnering igång. 24 lag gör upp i IEM Fall för att slutgiltigt avgöra vilka elva europeiska lag som får en plats i höstens CS:GO-major.

Turneringen inleds med ett gruppspel där lagen delas in i fyra grupper med sex lag i varje grupp. Grupperna lottades under veckan och för den som gillar att se svenskar möta varandra blev lottningen minst sagt intressant.

Turneringens svensktätaste grupp är grupp D där hela åtta svenska deltagare återfinns. I gruppen finns Ninjas in Pyjamas, Fnatic och Faze Clan vilket innebär att vi kommer att få se höstens första rivalmöte mellan Fnatic och NIP under gruppspelet.

Grupp D
Faze Clan
Ninjas in Pyjamas
Fnatic
SKADE
Fiend
DBL PONEY

Veteranerna i Dignitas har lottats i en tuff grupp där laget kommer att behöva prestera på topp för att kunna ta sig vidare till slutspelet. Svenskarna har lottats till grupp C och får bland annat sällskap av storlagen Team Vitality och OG.

Grupp C
Team Vitality
OG
Sprout
Dignitas
ENCE Esports
MAD Lions

Först ut bland svenskarna är höstens svenska sensationslag AURA som hamnat i grupp A. Gruppen är närmast att likna vid en dödens grupp där storlag som BIG, G2 Esports och Mousesports huserar. Även FunPlus Phoenix, som coachas av svenske Jonatan "Devilwalk" Lundberg återfinns i gruppen.

Grupp A
BIG
G2 Esports
Mousesports
FunPlus Phoenix
Copenhagen Flames
AURA

Den enda gruppen som inte innehåller några svenskar är grupp B. Där återfinns dock en hel del danskar då både Heroic och Astralis hamnat i gruppen.

Grupp B
Heroic
Astralis
Complexity Gaming
Sinners Esports
Team Endpoint
Movistar Riders

Turneringens schema är ännu inte släppt, men de första matcherna i turneringen ska spelas på onsdag nästa vecka.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..