×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

RYKTE: k0nfig kan gå till Astralis

1
Den danska stjärnan Kristian "k0nfig" Wienecke kan lämna Complexity när kontraktet går ut.
Enligt nyhetssajten Jaxon förnyar Kristian "k0nfig" Wienecke inte kontraktet med Complexity Gaming. Istället siktar spelaren på att landa ett kontrakt med Astralis.

Den danska stjärnan är sjukskriven i samband med sin handledsskada och skriver om återhämtningen på Twitter som positiv men kommer inte sättas i spel förrän tidigast i november.

Om stjärnspelaren skulle lämna laget kan det innebära en mer permanent position för Marcelo "coldzera" David som ersätter k0nfigs frånvaro i turneringar under sjukskrivningen.

Ett flertal av Astralis stjärnornas kontrakt är satta att löpa ut vid slutet av året där bland andra Peter "dupreeh" Rothmann, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Emil "Magisk" Reif och Danny "zonic" Sørensen är nämnda.

I nuläget verkar det som att endast tre spelare i laget har kontrakt satta för 2022 såsom Lukas "gla1ve" Rossander, Lucas "Bubzkji" Andersen samt nykomligen Philip "Lucky" Ewald.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.
Videokälla: Blast Premier/Twitch.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..