×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

k0nfig borta i minst fyra veckor — har brutit handleden

1
Ett tufft år blir ännu tuffare för Complexity. Detta när en av deras bästa spelare måste sjukskriva sig. Kristian "k0nfig" Wienecke har nämligen brutit sin högra handled.
Det har varit ett tufft år för Complexity Gaming förutom en vinst i Spring Sweet Spring 3 så har de inte levt upp till förväntningarna. Och det blir inte lättare nu. En av de spelarna som presterat bäst i år, Kristian "k0nfig" Wienecke, har brutit sin högra handled. Han ska ha opererats idag och kommer att vara tvungen att ha gips i 4-6 veckor.

Complexity startar sin resa i ESL Pro League nu på lördag och har därför inte en av sina bästa spelare på plats. Istället ser det ut som Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen kommer att hoppa in i laget. Spelaren är inte okänd för laget då han även under förra året hoppade in under två turneringar.Artikelbild: ESL/Stephanie Lieske

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..