×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BOMBEN: coldzera klar för Complexity

1
Brasilianska veteranen lämnar FaZe Clan och signar med Complexity.
Marcelo "coldzera" David har officiellt anslutit sig till Complexity Gaming för att ersätta den skadade Kristian "k0nfig" Wienecke.

Enligt en rapport av Dexerto förväntas coldzera spela i femman igenom PGL Major i november, även om k0nfig återhämtat sig vid det laget.

Det är i nuläget okänt om kontraktet mellan veteranen och stjärnlaget kommer att förlängas efter att Majorn spelats, förutsatt att k0nfig har kunnat återvända i bra skick.

Den brasilianska spelaren kunde smärtfritt förflyttas till det nya laget efter att kontraktet med Faze Clan avslutats. Olof "olofmeister" Kajbjer fyllde den tomma platsen coldzera lämnade.


Complexity väntas spela mot coldzeras tidigare lagkamrater i Blast Premier Fall-gruppspelet den 24:e september klockan 19:30.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL.
Videokälla: ESL/Twitch.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..