×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar öppnar i Helsingborg: "Sjukt laddade"

1
Nu ska esportbaren öppna sin åttonde restaurang.
Esportbaren Kappa Bar fortsätter att expandera. Idag meddelar kedjan att man planerar att öppna ytterligare en restaurang, den här gången i Helsingborg.

– Vi är sjukt laddade på att få välkomna er till Helsingborgs mest moderna restaurang! säger Klas Bergqvist, en av Kappa Bars delägare.

Jakten på en lokal har pågått i ungefär ett års tid och nu har man äntligen hittat rätt.

— Varje ny etablering är unik. Helsingborg har länge varit identifierad på vår radar som en väldigt intressant och bra stad för en etablering, säger Berqvist.

Exakt när sundets pärla föräras med den nya restaurangen är inte helt spikat. Siktet är dock inställt på att Kappa Bar ska kunna slå upp sina portar någon gång kring årsskiftet.

Sedan tidigare finns Kappa Bar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping, Linköping och Örebro. Utöver restaurang- och barverksamhet har Kappa Bar också ett CS:GO-lag som deltar i Elitserien.

Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar
Videokälla: Kappa Bar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..