×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar krossar Granit Gaming: "Känns som att det börjar släppa lite"

1
Kappa Bar går upp i serieledning i Elitserien efter 16-1-kross mot Granit Gaming.
Efter ett par tunga matcher i ESEA studsade tillbaka ordentligt i gårdagens Elitserien-omgång. Laget körde över Granit totalt på Overpass och vann matchen med hela 16-1.

En av matchens bättre spelare var Emil "karma" Bäremo som slutade matchen med 19 kills.

— Det känns riktigt skönt, vi har haft en liten seg start på säsongen i ESEA så det var skönt att få lite leverans på den tid vi lagt ned, säger han efter matchen.

— Det känns som att det börjar släppa lite. När man får vinster mot folk som man vet är duktiga och lag som är etablerade så känner man att det släpper lite för oss. Jag tror att alla får lite mer självförtroende av det.

Med tre spelade matcher har Kappa nu samlat ihop 7 poäng, vilket gör att laget just nu är överst i tabellen framför Young Ninjas och X-Gamer.

Karmas kross av Granit var inte den enda överkörningen i gårdagens Elitserien-matcher. Young Ninjas hade lekstuga mot IWNL på Mirage och vann med förkrossande 16-0. I övriga matcher vann X-Gamer mot Prima Esport och Typ as nice vann mot LakeShow.

Ikväll spelas hela sex matcher i Elitserien. På turneringens Twitch-kanal visas Prima Esport—Young Ninjas och LilmixInfluncr. Sändningen börjar klockan 19:00 ikväll.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..